Singler sexe

Singler vil have sex på 1. date. Det emmer af sommer, og bierne har travlt med at bestøve blomsterne. En ny europæisk undersøgelse fra yorkvillian.com, LoveGeist. Julen er slut. Og i de her dage er der stor tilstrømning til diverse datingsider. For når hygge med familie og venner er forbi, er det ikke altid sjovt. Selv om mange singler udelukkende fornøjer sig med sig selv og måske ikke helt kan præstere at have sex 97 gange årligt som gennemsnittet. Masser af singler siger: Jeg ved, hvad jeg vil have, og det er et dyrke hed sex i hyggekrogen, efter fire vil du præsentere familie og venner.

Mens mænd er mest tilfredse med deres sexliv, når de er i parforhold, forholder det sig modsat med kvinderne. De er bedst tilfredse med sex. Sex and the Single: Vi finder kødelig kærlighed - og det, der ligner - i byen og på nettet. Julen er slut. Og i de her dage er der stor tilstrømning til diverse datingsider. For når hygge med familie og venner er forbi, er det ikke altid sjovt.

Og ja, singler har da på mange måder bedre præmisser for at opleve sprudlende sex. Særlig de barnløse, som ikke har andre end sig selv at. Julen er slut. Og i de her dage er der stor tilstrømning til diverse datingsider. For når hygge med familie og venner er forbi, er det ikke altid sjovt. Singler vil have sex på 1. date. Det emmer af sommer, og bierne har travlt med at bestøve blomsterne.

En ny europæisk undersøgelse fra yorkvillian.com, LoveGeist.

Sex | Sådan får du et fantastisk sexliv som single | yorkvillian.com

Mens mænd er mest tilfredse med deres sexliv, når de er i parforhold, forholder det sig modsat med kvinderne. De er bedst tilfredse med sex. Singler vil have sex på 1. date. Det emmer af sommer, og bierne har travlt med at bestøve blomsterne. En ny europæisk undersøgelse fra yorkvillian.com, LoveGeist. Bare fordi du er single, behøver dit sexliv ikke at gå i stå.

Tværtimod! Du har en fantastisk mulighed for at udforske din seksualitet, udvikle dig og lære dig selv.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail