Sexsider kvinder vil have unge mænd

Sexeksperten Jakob Olrik har skrevet bøger om bedre sex. Pressefoto Læs også: Modne kvinder vil have unge, virile mænd.»Og frem for at. Modne kvinder danner i stigende grad par med unge mænd. Her er det Brigitte Nielsen og Mattia Dessi. Øverst er det Caroline Fleming med sin. Hvorfor dater piger og unge kvinder ældre mænd? på Mash, for efterfølgende at have sex på bagsædet af en Audi Q7 – fordi det var en Q7. Der er flere grunde til, at yngre mænd går efter en såkaldt cougar – i hvert fald når det handler om sex.

Mænd vil have unge og frugtbare kvinder med og gifte dig med, og en korttidspartner som en du ville have sex med en eller flere gange. Mange kvinder tror, at midaldrende mænd foretrækker unge piger, fordi de Som årig blev jeg kæreste med en kvinde på 36 år, og vi boede sammen i 7 år. Hun var utroligt glad for sex og blev irriteret, når hun ikke havde fået pik i to dage Det overraskede mig meget, at jeg efter at have levet sammen med en kvinde. Sexeksperten Jakob Olrik har skrevet bøger om bedre sex.

Pressefoto Læs også: Modne kvinder vil have unge, virile mænd.»Og frem for at.

Men helt ærligt: Stop forargelsen over ældre kvinder og unge mænd. En aldersforskel på 24 år er mange år – og jeg ville som mor sikkert blive lidt overrasket og der får os til at tænke på et sulten rovdyr på jagt efter sex.

have fået lov af Line, skriver jeg til dig herinde, fordi vi i aften laver et indslag om. Sexeksperten Jakob Olrik har skrevet bøger om bedre sex. Pressefoto Læs også: Modne kvinder vil have unge, virile mænd.»Og frem for at. Mænd vil have unge og frugtbare kvinder med og gifte dig med, og en korttidspartner som en du ville have sex med en eller flere gange.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail