Sexliv sex terapi

Når vi oplever, at vi ikke får den sex vi kunne tænke os, handler det som regel om, at kommunikation er omkring sexlivet og de seksuelle præferencer ikke er. Det er til at holde ud og helt forståeligt, at sexlivets intensitet varierer. i samarbejde med en terapeut, for at finde ud af, hvor skoen trykker. Parterapeut, klinisk sexolog, og metakognitiv terapeut En sexolog hjælper dig og jer med at få sexlivet derhen, hvor I ønsker det. Eks. manglende eller lav. Joan svarer på spørgsmål om sex og samliv, fra alle jer lyttere derude. . Denne podcast henvender sig til de parforhold, hvor sexlivet er dødt!

Parterapeut, klinisk sexolog, og metakognitiv terapeut En sexolog hjælper dig og jer med at få sexlivet derhen, hvor I ønsker det. Eks. manglende eller lav. Kan man sige noget om, hvor ofte det er normalt at have sex i et parforhold? Når par kommer i terapi og vil tale om deres sexliv, er det ofte fordi, den ene part. Når vi oplever, at vi ikke får den sex vi kunne tænke os, handler det som regel om, at kommunikation er omkring sexlivet og de seksuelle præferencer ikke er.

Sexologens guide til et nyt sexliv Sexterapi

Joan svarer på spørgsmål om sex og samliv, fra alle jer lyttere derude. . Denne podcast henvender sig til de parforhold, hvor sexlivet er dødt! Parterapeut, klinisk sexolog, og metakognitiv terapeut En sexolog hjælper dig og jer med at få sexlivet derhen, hvor I ønsker det. Eks. manglende eller lav.

Kan man sige noget om, hvor ofte det er normalt at have sex i et parforhold? Når par kommer i terapi og vil tale om deres sexliv, er det ofte fordi, den ene part.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail