Massage tilbud yoni massage

Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. Oversigt over Wellness-steder og klinikker med tilbud på Tantra massage, tantrisk massage og Yoni massage. På dette kursus lærer du at give (og modtage) tantramassage så englene synger og orgasmen flyder Tantriske massageteknikker; Healingsmassage af yoni og lingam; Tantrisk energi-orgasme . Nøgenhed er dog ikke et krav, men et tilbud. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og Tantra handler om meget mere end blot massage – det er en rejse ind i flow.

Tantra Massage - Book tid

I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni. Med en dybere yonimassage er det muligt at fjerne dine traumer. Dybere yonimassage med lingam er en gammel tantrisk behandlings metode med meget stor.

Ordet “Yoni” kommer fra Sanskrit og er, som vi i vesten udtrykker det, betegnelsen for de kvindelige kønsorganer. Den mandlige modpart kaldes for “Lingam”.

Med en dybere yonimassage er det muligt at fjerne dine traumer. Dybere yonimassage med lingam er en gammel tantrisk behandlings metode med meget stor. Oversigt over Wellness-steder og klinikker med tilbud på Tantra massage, tantrisk massage og Yoni massage. På dette kursus lærer du at give (og modtage) tantramassage så englene synger og orgasmen flyder Tantriske massageteknikker; Healingsmassage af yoni og lingam; Tantrisk energi-orgasme . Nøgenhed er dog ikke et krav, men et tilbud.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail