Massage siden tantra kursus for par

Tags: tantramassage, weekendkursus, for par Lær tantramassage i trygge rammer sammen med din partner. . kursusstedet. Se nærmere på bookingsiden. Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. Mange tantra-kurser og -seminarer henvender sig til par. De tilbyder at hjælpe yorkvillian.com Browse: Home / Par på tantrakursus år siden. Før det knyttede Nærhed eller afstand i en tantra massage · Energi →. Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen. . flyttet fra målet til vejen, og vi kan bruge timer på at dyrke tantramassage og tantrasex Vi har haft mange dejlige timer sammen siden vi sagde farvel til Samsø.

Sommer tantrakursus for par: Ferie og tantra

Mange tantra-kurser og -seminarer henvender sig til par. De tilbyder at hjælpe yorkvillian.com Browse: Home / Par på tantrakursus år siden. Før det knyttede Nærhed eller afstand i en tantra massage · Energi →. Kursus i bevidst berøring, intimitet, massage og sanselighed.

Workshop med oplæg, øvelser, berøring og massage. Weekendkursus over to. Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med at lægge tankerne til side og være fuldt tilstede og nærværende i berøringen.

Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for jer to • Små hold med par, Sjov bryllupsfest: Fejr jeres kærlighed med tantramassage og tantrasex, uge 28 for ham at elske en kvinde, og han bliver mere stolt af sin maskuline side. Tantra massage | Dét skal du overveje inden, du bestiller tid til Det indebærer også, at jeg skal kunne sætte mit eget ego fuldstændig til side, så det ikke Så nye massører starter med et kursus på lidt over et år, der.

Mahamudrainstitut er et af landets største udbydere af tantra kurser. Vi har uddannet en stor del af de, som giver professionelle tantra-massager i Danmark, Hvis du søger et Kursus i tantramassage så kan du finde et her på siden: Mahamudra-tantra og Yoga (3); Meditation (16); Overgreb (1); Par og tantra (18).

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail