Kvinders seksualitet tantra yoni

Tantramassage handler ikke om sex eller det at få orgasmer. Yoni-massage er enormt healende, traumeforløsende og vækker stærke. Yoni massage er det sidste fineste og mest hellige i en tantra til at hjælpe kvinder til at bryde igennem seksuelle blokeringer eller traumer. Referencer om Celestine Andersen, tantra terapeut og foredragsholder i København. Tantra massage er vejen til kvindens hjerte og åbner op for et helt nyt fordi hun naturligt besidder en særlig evne til at forene seksualitet.

Yoni massage er det sidste fineste og mest hellige i en tantra til at hjælpe kvinder til at bryde igennem seksuelle blokeringer eller traumer. Tantramassage handler ikke om sex eller det at få orgasmer. Yoni-massage er enormt healende, traumeforløsende og vækker stærke. Ser I det at gå til en professionel yoni/tantra-massør, som et tabu?

I det at det er en meget intim/seksuel massage, hvor orgasmer kan forekomme. kvindelige massører kun er iført g-streng og tilbyder at massere med hele.

I Tantra ophøjes og æres denne kvindelige kraft. De fleste religioner forbinder sex, seksualitet og lyst med skam og skyld. Grunden hertil forekommer.

Tantra massage er vejen til kvindens hjerte og åbner op for et helt nyt fordi hun naturligt besidder en særlig evne til at forene seksualitet. Yoni massage er det sidste fineste og mest hellige i en tantra til at hjælpe kvinder til at bryde igennem seksuelle blokeringer eller traumer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail